08:00 - 16:00

Otvoreno Pon - Sub

+387 51 745 632

Kontaktirajte nas za besplatne konsultacije

FR 18

Sistem FR 18 je namijenjen za ostakljivanje terasa, balkona i ugostiteljskih objekata te omogućuju nesmetano uživanje u pogledu. Mogućnost izvedbe s tri i pet krila, gdje je uvijek jedno krilo fiksno dok se ostala krila parkiraju iza prvog krila u otvorenom položaju. Primjena FR 18 omogućuje veću fleksibilnost u korištenju prostora, više svjetlosti u interijeru te predstavlja praktičan način kreiranja novih korisnih površina. Otvaranjem ili zatvaranjem prvog kliznog krila povlače se i preostala krila zahvaljujući zapinjaču na krilima. Posebno dizajnirani kotačići u donjem dijelu krila omogućuju brzo i jednostavno otvaranje i zatvaranje krila.

Generic placeholder image

HARMO

Sistem HARMO je namijenjen za izradu kliznih prozora i vrata u dvokrilnoj, trokrilnoj, četverokrilnoj i šesterokrilnoj izvedbi. To je sistem profila bez prekinutog termičkog mosta, osnovne ugradbene dubine rama 45 mm za dvokrilnu i četverokrilnu izvedbu, 81 mm za trokrilnu i šesterokrilnu izvedbu. Brtvljenje je izvedeno EPDM brtvama. HARMO sistem je kompatibilan sa sistemom 45 MILL čime je omogućena izvedba većih i tipološki raznovrsnih stijena. Za veće dimenzije krila dostupni su statički ojačani profili krila. Mogućnost ključanja krila u jednoj ili više točaka.

Generic placeholder image

Termo 80

Sistem TERMO 80 je namijenjen za izradu kliznih prozora i vrata u dvokrilnoj, trokrilnoj, četverokrilno i šesterokrilnoj izvedbi. To je sistem profila sa prekinutim termičkim mostom, osnovne ugradbene dubine rama 80 mm za dvokrilnu i četverokrilnu izvedbu, 124 mm za trokrilnu i šesterokrilnu izvedbu. Prekid termičkog mosta se postiže poliamidnim trakama od 14.8 i 22 mm. Brtvljnje je izvedeno EPDM brtvama. Sistem Termo 80 je kompatibilan sa sistemom Termo 65 čime je omogućena izvedba većih i tipološki raznovrsnih stijena. Za veće dimenzije krila dostupni su statički ojačani profili krila. Mogućnost ključanja krila u jednoj ili više točaka.

Generic placeholder image

Termo 120

Termo 120 je namjenjen za izradu kliznih i podizno kliznih prozora i vrata (dvostruko staklo) u dvokrilnoj, trokrilnoj i četverokrilnoj izvedbi. Termo 120 plus je namijenjen za izradu kliznih i podizno kliznih prozora i vrata (dvostruko staklo) sa integriranim fiksnim dijelom. Termo 120-D je namjenjen za izradu kliznih i podizno kliznih prozora i vrata (trostruko staklo) u dvokrilnoj, trokrilnoj i četverokrilnoj izvedbi. Termo 120-D plus je namijenjen za izradu kliznih i podizno kliznih prozora i vrata (trostruko staklo) sa integriranim fiksnim dijelom.

Generic placeholder image

Termo 150

Termo 150 je namjenjen za izradu podizno kliznih vrata u dvokrilnoj, trokrilnoj i četverokrilnoj izvedbi. Termo 150 plus je namjenjen za izradu podizno kliznih vrata sa integriranim fiksnim dijelom.

Generic placeholder image

INOWA

Sistem INOWA je namijenjen za izradu otklopno kliznih vrata sa integriranim fiksnim dijelom. INOWA je sistem koji se odlikuje odličnim termičkim (Uw ≥1,1 Wm²/K) i statičkim karakteristikama (klasa C5 /B5). INOWA je sistem profila sa prekinutim termičkim mostom, osnovne ugradbene dubine rama 156 mm. Prekid termičkog mosta se postiže poliamidnim trakama od 32 mm za ram i 30 mm za krilo. Radi dodatnog poboljšanja termičkih karakteristika profila, u komore profila se ugrađuju profilirani štapići od XPS-a (ekstrudirani polistiren – ʎ=0.035 W/mK) i takvi profili dobivaju u nazivu slovo F. Za razliku od ostalih kliznih i podizno-kliznih sistema Inowa ima paralelno pomjeranje krila u odnosu na ram +/- 8mm, s unutarnjom i vanjskom brtvom po čitavom obodu krila što omogućuje vrhunske karakteristike u pogledu zrako-propusnosti, vodonepropusnosti i otpornosti na opterećenje vjetrom. Brtvljenje je izvedeno EPDM brtvama. Sistem je kompatibilan s fasadnim sistemima. Mogućnost izvedbe skrivenog odvoda vode iz rama.

Generic placeholder image

Termo 200 DA

Sistem TERMO 200 DA je namijenjen za izradu podizno kliznih vrata sa integriranim fiksnim dijelom. TERMO 200 DA je sistem profila s prekinutim termičkim mostom i drvenom oblogom s unutarnje strane otvora. Osnovna ugradbena dubina rama iznosi 200 mm. Prekid termičkog mosta se postiže poliamidnim trakama od 27 mm i 30 mm za ram te 18.6 mm i 30 mm za krilo. Radi dodatnog poboljšanja termičkih karakteristika profila, u komore profila se ugrađuju profilirani štapići od XPS -a (ekstrudirani polistiren – ʎ=0.035 W/m2K) i takvi profili dobivaju u nazivu slovo F. Brtvljenje je izvedeno EPDM brtvama. Vrata izrađena u kombinaciji drvo/aluminij objedinjuju najbolje karakteristike oba materijala. Osnovu ovih vrata čini aluminij, a drvo daje interijeru posebnu toplinu. Unutarnja drvena obloga vrata se po želji može zamijeniti bez skidanja vrata zahvaljujući posebno dizajniranoj PVC kopči i utoru. Kombinacija aluminij/drvo je našla veliku primjenu u modernoj arhitekturi. Veliki izbor vrsta i boja drveta koje se mogu koristiti prilikom izrade omogućuju suvremenim građevinama privlačan izgled. Postoji mogućnost izvedbe skrivenog odvoda vode iz rama.

Generic placeholder image

Termo 80 HD

Sistem TERMO 80 HD je namijenjen za izradu harmonika vrata (otvaranje unutra i vani). Krila vrata preko kolica su ovješena u gornjoj vodilici, dok je u donjoj vodilici mehanizam pratilice čime je omogućeno brzo i jednostavno otvaranje i zatvaranje vrata. Termo 80 HD je sistem profila sa prekinutim termičkim mostom, osnovne ugradbene dubine rama i krila 80 mm. Prekid termičkog mosta se postiže poliamidnim trakama od 30 mm. Radi dodatnog poboljšanja termičkih karakteristika profila, u komore profila se ugrađuju profilirani štapići od XPS -a (ekstrudirani polistiren – ʎ=0.035 W/m2K) i takvi profili dobivaju u nazivu slovo F. Brtvljenje je izvedeno EPDM brtvama.

Generic placeholder image
Generic placeholder image