08:00 - 16:00

Otvoreno Pon - Sub

+387 51 745 632

Kontaktirajte nas za besplatne konsultacije


PVC - ulazna vrata

PVC je skraćenica za polivinil-hlorid – materijal koji se primjenjuje u proizvodnji vrata, prozora, cijevi itd. Za pravljenje vrata i prozora koristi se tako što se obmota oko jezgra galvanizovanog čelika. To čini PVC materijal mnogo jačim od drveta i drugih tradicionalnih materijala.PVC stolarija se izdvaja i po svojoj ogromnoj ponudi različitih modela: u bojama, više njih ili jednoj, sa dezenom ili bez, sa staklenim dijelovima ili bez, sa detaljima ili obična itd. Činjenica da se izrađuju u različitim veličinama i oblicima znači da ćete vrlo lako pronaći ona koja odgovaraju vama i vašem domu. Još dvije važne karakteristike koje su mnogima presudne tiču se zvučne izolacije i sigurnosti. Naime, i jedna i druga stavka su na zavidnom nivou. Provalnici teško da će proći kroz ovakva vrata, a buka će biti znatno umanjena.

Generic placeholder image

ALU - ulazna vrata

Kod aluminijumskih vrata je bitno da ih potražite u kvalitetnoj izradi, sa dobrom završnom obradom.Iako postoje standardne dimenzije, moguće je praviti vrata i po mjeri. Ova vrata mogu biti bijela, siva ili smeđe boje, koja izgleda spada u najčešći odabir, ali je izvodiva i bilo koja druga boja iz palete, kao i popularni dezen drveta. Osim toga moguće je staviti i određen ukrasni dezen. Prednost ovog materijala naspram ostalih ogleda se u postojanosti i čvrstoći koju istovremeno odlikuje lagana konstrukcija i jednostavnost postavljanja na većim površinama. Stepen izolacije je visok, isto kao i završna obrada koja daje luksuzan i prefinjen izgled vratima.

Generic placeholder image

Dizajn

Naš spektar boja daje Vam potpunu slobodu dizajna: Bilo da se radi o aktuelnim metalnim tonovima, toplom izgledu drveta ili jela zelenoj koja je u trendu, ispunjava se svaki individualni zahtjev za boju.

Generic placeholder image

Neka naša vrata